Marco Mastrazzo

Marco Mastrazzo je rođen 1989. godine u Canelliju. Samouki je umjetnik. Nakon što je diplomirao geodeziju, napustio je tehničke studije i posvetio se crtanju. 2016. godine kontaktirao ga je Roberto Recchioni, urednik Dylan Dog-a, koji mu je predložio da napravi naslovnicu za seriju Color Fest, što je predstavilo početak njegove profesionalne karijere.

Nakon objavljivanja tog broja, 2017. sudjelovao je u novim projektima, uključujući Universo Cosmo od Editoriale Cosmo (ime izdavačke kuće), za koju i danas ilustruje naslovnice miniserije Caput Mundi. Iste godine postao je oficijelni ilustrator naslovnice Dylan Dog Special serije koja godišnje izlazi za Sergio Bonelli Editore, zatim ilustrovao Dylan Dog naslovnice za Epicenter Comics namijenjene američkom tržištu i započeo suradnju koja traje već tri godine sa Scuderia Ferrari, ilustrirajući zajedno s drugim umjetnicima plakate za Grand Prix Svjetskog prvenstva F1.

U 2018. godini počeo je raditi za francusko i američko tržište, stalno kao ilustrator, u Zenescope Entertainment, a u Italiji se pridružio obitelji Inkiostro Edizioni, kao ilustrator naslovnice za seriju Blood Brothers.