Edukacijske radionice stripa – Deveta radionica

Atmosfera sa devetog termina radionica.
 
Malo smo pričali o ljudskoj i životinjskoj anatomiji, ali se uglavnom crtalo. Polaznici su puno napredniji nego smo se nadali kada smo sastavljali program radionica tako da nam teorijski dio ne oduzima toliko vremena koliko smo mislili, nego se možemo fokusirati na kreativni dio rada. Vrhunski!
 
Table napreduju dobro, neke su već gotove u c/b verziji, neke su pred završetkom, neke su već na stadiju koloriranja, ali sve izgledaju vrhunski. Super je što imamo pravo „šarenilo“ različitih tehnika, stilova i izričaja.
Još jednom moramo spomenuti i zahvaliti se našim suradnicima iz Narodna knjižnica HNŽ Mostar koji nas nesebično podupiru već dugi niz godina! Hvala ekipa!
 
Projekat “Edukacijske radionice stripa” podržan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2 (Regional Programme on Local Democracy in the Western Balkans), kojeg finansira Evropska unija (Evropska unija u Bosni i Hercegovini), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP Bosnia and Herzegovina), uz podršku Grada Mostara.