Javni poziv za sudjelovanje na strip radionicama

JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE NA STRIP RADIONICAMA
 
Pozivamo sve zainteresirane mlade sa područja Grada Mostara da se prijave na radionice na kojima će naučiti osnove stvaranja stripa.
Dobna skupina: 15-30 godina
 
Prijave traju do 27.03.2024. (srijeda)
 
Radionice će trajati 12 tjedana (jednom tjedno će biti održan jedan blok sat) i održavati će se u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ Mostar. Narodna knjižnica HNŽ Mostar je naš dugogodišnji suradnik kako na ovom projektu tako i na nizu radionica prijašnjih godina.
 
Sve zainteresirane molimo da se prijave na linku (https://forms.gle/123Js1eJgxYFAdR17). Kapacitet radionica je 10 polaznika. Uz prijavu je poželjno da na naš mail (mostarstrip@gmail.com) pošaljete i nekoliko svojih radova (naročito ako se radi o radovima u formi stripa) koji će poslužiti kao eliminacijski faktor u slučaju većeg broja prijava.
Materijal i pribor za crtanje će biti osigurani. Ako netko želi raditi svojim priborom, može.
Za sva pitanja vam stojimo na raspolaganju na mailu mostarstrip@gmail.com.
 
Kako smo već ranije pisali naš projekt “Edukacijske radionice stripa” odabran kao jedan od najboljih na prošlogodišnjem pozivu koji su organizirali Grad Mostar i projekat ReLOaD2 ( Regional Programme on Local Democracy in the Western Balkans).
 
ReLOaD2 (Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2) je projekat kojeg financira Evropska unija u Bosni i Hercegovini, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP Bosnia and Herzegovina) u šest zemalja/teritorija Zapadnog Balkana.
Preporučujemo vam da uz naš projekt pogledate i druge projekte podržane unutar ReLOaD2 poziva: @Brdsko – biciklističko udruženje ”Mostar” Zip Line Fortica – Mostar, Ambasada kulture Amplituda i Udruga Rezon.
 
Molimo Vas da nam pomognete i podijelite poziv ili javite nekome kome bi bilo interesantan. Hvala!
@RELOADWesternBalkans @UNDPBiH @eubih