Klub Mostrip otvorio poziv za radionice „Naša zajednička budućnost u Mostaru“

 

Klub Mostrip otvorio poziv za radionice „Naša zajednička budućnost u Mostaru“

Klub Mostrip – Mostar poziva sve zainteresirane da se prijave na radionice „Naša zajednička budućnost u Mostaru“ na kojima će imati priliku naučiti neke od vještina u crtanju.

Aktivnost se odvija u okviru projekta „Naša zajednička budućnost u Mostaru“, koji implementira Klub Mostrip – Mostar. Ovaj projekt financijski je podržan kroz projekt Mostar – Prostori koji pokreću, koji implementira People in Need, a financira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva.  

Neke od vještina koji će zainteresirani moći naučiti su: kreiranje likova s različitim osobinama, crtanje tijela u različitim položajima, pokret u stripu, tuširanje stripa, priprema crteža za koloriranje na kompjuteru, izrada naslovnice stripa, izrada stripa od 2-3 sličice, bez riječi, temeljenog na gegu, crtanje stripa uz već pripremljen scenarij i druge vještine crtanja.

Osim toga, planirano je učestvovanje polaznika radionica na 8. mostarskom strip vikendu, te izložba radova polaznika radionice. Uz sve navedeno, svi učesnici radionica dobiti će certifikat o sudjelovanju na radionicama, a najbolji radovi dobiti će vrijedne nagrade.

Poziv za prijave je otvoren je do 17.9.2023. godine, a prva radionica održati će se 21.9.2023. godine s početkom u 18 sati u Narodnoj knjižnici HNK/Ž (prostorije u Kosači).

Prijaviti se mogu svi zainteresirani između 13 i 25 godina starosti, putem e-mail adrese:

mostarstrip@gmail.com ili putem facebook stranice Mostrip.