3. mostarski strip vikend – najava

Treći mostarski strip vikend koji će se održati 20. i 21.10.2018. godine u Hrvatskom Domu Herceg Stjepan Kosača u galeriji kraljice Katarina Kosača predstavlja jedan mali jubilej udruženja Mostrip, budući već treću godinu zaredom održavamo festival tzv “zaboravljene umjetnosti” u gradu na Neretvi.

Na ovom trećem festivalu posjetitelji će moći uživati u izložbama autora, tribinama, live crtanju, strip najavama, burzi stripa te prigodnim nagradnim igrama. Posebno ističemo štand Udruženja Los Rosales udruženja koje skrbi o djeci i omladini sa posebnim potrebama koji će prodavati rukotvorine svojih štićenika, također ne smijemo izostaviti niti mjesto koje je predviđeno i ove godine za naše prijatelje maketare koji će imati svoj izložbeni dio maketa.

Sada već tradicionalno na štandu udruge Mostrip moći će se kupiti festivalski artikli u obliku majica, postera, plakata, serigarfija, kalendara. Bogata burza stripa je i ove godine prisutna na festivalu u suradnji sa striparnicom “Tarantula” te ne sumnjamo da će svi posjetitelji naći nešto za sebe.

Nemojte propustiti priliku vidjeti na djelu neke od vodećih svjetskih autora stripa koji dolaze ove godine u Mostar, ulaz je naravno kao i prethodnih godina slobodan. Svečano otvaranje 3 mostarskog strip vikenda je predviđeno u subotu 20.10.2018. godine u 12 sati.

Dobrodošli!